Kort nieuws

Schuurbrand in achtertuin Clare Lennartstraat

Dinsdagavond is er brand ontstaan in een schuurtje in een achtertuin van een woning aan de Clare Lennartstraat in Literatuurwijk. Bij de brand was sprake van flinke rookontwikkeling.

De brand ontstond rond 22:15 uur in een schuurtje in de achtertuin. Tijdens de brand kwam er een flinke hoeveelheid rook vrij, die de Couperusweg overtrok. De brandweer is ter plaatse gekomen om de brand te blussen. Dit hebben zij met blusschuim gedaan, na korte tijd was de brand onder controle.

Een ambulance is vervolgens ter plaatse gekomen om de bewoner te controleren. De bewoner is ter plekke gecontroleerd door het ambulancepersoneel op verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *