Nieuws

Auto belandt op dak onder aan talud A6

Op de afrit van de A6 naar de Buitenring is dinsdag aan het eind van de middag een auto van de weg geraakt en onder aan het talud op zijn dak beland. De bestuurder raakte hierbij gewond.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor zes op de afrit van de rijbaan van de A6 richting Lelystad. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg. Omdat het ongeluk bijna aan het eind van de afrit gebeurde naar de hoger gelegen aansluiting met de Buitenring was er naast de weg een behoorlijk diep en steil talud. De auto is daar naar beneden gevlogen, over de kop geslagen en op zijn dak beland.

Toegesnelde hulpdiensten hebben zich over de bestuurder ontfermd. Met behulp van de brandweer is het slachtoffer uit de auto gehaald en naar de ambulance gebracht, die boven op de weg stond. Nadat de eerste hulp ter plaatse was verleend is de bestuurder met onbekend letsel met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter was bijna bij het ongeval maar hoefde niet meer te worden ingezet.

De afrit werd door de politie afgesloten. Dat betekende dat het verkeer dat de Buitenring op wilde rijden door moest rijden naar de afslag Lelystad om daar te keren. Een berger kwam ter plaatse om de auto naar boven te takelen en af te voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *