Kort nieuws

Gewonde bij aanrijding J.S. Bachweg

In Muziekwijk heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelauto en een scooter. De bestuurder van de scooter is naar het ziekenhuis gebracht.

Op de kruising van de J.S. Bachweg met het Tsjaikowskypad kwamen rond 18:05 uur een bestelauto en een scooterrijder met elkaar in botsing. De scooter eindigde tegen een andere personenauto die voor het fietspad stond te wachten.

Een jonge man is met met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat zijn verwondingen zijn is onbekend.

Foto’s: Damian Ruitenga

8 gedachten over “Gewonde bij aanrijding J.S. Bachweg

 • mohammed

  Hallo allemaal, Ik ben de persoon die aangereden was.

  De situatie was als volgt, ik reed richting de bachstraat en kwam van rechts. Ik zag een auto rechts van me stoppen in de verte a 50 meter (de auto naast de ambulance). Ik reed door aangezien ik die auto niet lang wil laten wachten. Ik controleerde links van me of geen auto aan kwam en zag dat de grijze auto stopte. Ik dacht dan rijd ik wel door zodat de 2 autos nel door kunnen rijden.

  Vervolgens zag ik opeens de grijze auto heel dicht bij links van me en was like wtf?. De ene seconden zat ik op mijn scooter en de andere seconde lag ik op de grond te schreeuwen van de pijn bij mijn linker been. De man die mij per ongeluk aanreed zag mij de lucht in vliegen en zij dat ik tegen de andere auto botste. Het ging allemaal zo snel dat mijn hersens het niet konden waarnemen. Zo zie je maar dat zelfs wanneer je voorrang hebt gekregen toch iemand perongeluk gas kan geven en jij dan mag gaan vliegen. Gelukkig heb ik niets gebroken of gekneusd.

  De schade die ik aan mijn lichaam heb is:
  misschien een blauwe plek bij mijn linker voet.
  pijn achter mijn enkel onder mijn kuit.
  een iets diepe wond boven mijn knieschijf. (iets heeft mij een beetje gestoken.

  Staan is niet mogelijk.

  Als ik niet enigzins getrained was, had dit echt heel erg uitgepakt.

  Beantwoorden
  • Sorry dat ik dit zeg maar jij als scooter zijnde had zo ie zo voorrang der staat duidelijk dat de auto’s moeten stoppen zowel op de grond getekend en staan veeel verkeersborden STOP je schoenen lagen over de weg als de grijze auto gestopt was hoe kan je zijn gaan vliegen ?

  • Maar blij dat je bijna niks ervan heb over gehouden !!!

  • mohammed

   Dag Anoniem. Ik weet ook niet hoe ik ging vliegen. Dit is wat ik gehoord heb van de man die mij aangereden heeft. Wat ik wel weet is dat ik van de positie van het moment van impact(de grijze auto waar mijn scooter is) opeens onder de andere auto lag op de grond. Als het niet vliegen is dan weet ik niet hoe ik bij die andere auto terecht ben gekomen. Daarnaast is er ook een bewijs dat een koplamp van de andere auto stuk is gegaan. Dit zijn 2 bewijs materialen dat ik inderdaad de lucht in ben gegaan.

   1. er is schade aan 2 autos
   2. ik lag bij de andere auto op de grond.

  • mohammed

   Misschien is vliegen een hele extreme word. Laten we het houden op de lucht in gegaan zijn.

   De persoon rechts van de linker ambulance man ben ik. met een zwarte leren jas. De persoon rechts van de rechter ambulance man is mijn moeder. Ik kan niet kruipen naar een andere plek om daar op te staan. Dus de plek waar ik sta is ook de plek waar ik geland ben.

 • Ik heb alles zien gebeuren…..
  Van een afstand en weet wat er is gebeurd maar ik heb al tegen de politie gezegd dat het verhaal flink is verdraaid je heb mzzzll dat je zo ervan af bent gekomen jongen

  Beantwoorden
 • Ik weet dat het je moeder was die heb je gebeld ik heb zelfs mijn telefoon aangeboden aan je maar die vrouw die je ten hulp schoot waarvan die koplamp kapot is die heb samen met die man van die grijze bus flink lopen verdraaien…. ik heb zelfs foto gemaakt maar ben niet gebleven omdat het te druk werd en de ambulance er was als je contact wilt met mijn geen probleem !!!

  Beantwoorden
  • Ja ik zou graag contact met je willen opnemen. Kunt u uw telefoonnnummer sturen naar mijn email,

   mohammed.mo.cro@hotmail.com

   Alvast bedankt,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *