Kort nieuws

Brand in kraan op vrachtwagen aanhanger Elementendreef

Dinsdagmiddag is er een kraan op de aanhanger van een vrachtwagen in brand gevlogen op de Elementendreef richting de Hollandse Brug. De brandweer had de brand snel geblust.

Kort na 15:00 uur werden de brandweer en politie opgeroepen voor een brand in een kraan op de aanhanger van de vrachtwagen. Een alerte automobilist attendeerde de vrachtwagenchauffeur op de brand op zijn trailer. De vrachtwagen was op de Elementendreef nabij de Europalaan tot stilstand gekomen. Daar is de aanhanger door de chauffeur van de vrachtwagen losgekoppeld.

De politie heeft de Elementendreef richting de Hollandse Brug tijdelijk afgesloten zodat de brandweer de brand kon blussen. De brandweer heeft de behuizing van de kraan gedemonteerd om er zeker van te zijn dat de brand helemaal uit was. Ook is de accu van de kraan losgekoppeld. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. Er zijn geen gewonden gevallen. Nadat de brand geblust was, kon de vrachtwagen met trailer zijn weg vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *