Nieuws

Gewonde bij schietincident Jaagmeent

Vrijdagmiddag heeft er aan de Jaagmeent in Almere Haven een schietincident plaatsgevonden. Daarbij raakte één persoon gewond. De politie zoekt naar vier verdachten.

Het schietincident vond rond 14:45 uur plaats aan de Jaagmeent. Eén persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is volgens de politie wel aanspreekbaar. De politie zoekt naar vier verdachten en heeft via een burgernetbericht een signalement van de vier verdachten verspreid.

De politie heeft onder andere gezocht met een helikopter en met een speurhond is een bosgebied rondom de Grasmeent doorzocht. Uiteindelijk is er niemand aangehouden. De forensische opsporing doet ter plaatse onderzoek op verschillende locaties.

Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *