Nieuws

Schietpartij bij speelplaats Leeuwardenplein

Op het Leeuwardenplein in Stedenwijk heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een schietpartij plaatsgevonden.

Daarbij werd rond 01:45 uur ter hoogte van de speelplaats meerdere malen geschoten. Vrijwel tegelijkertijd kwamen er nog drie meldingen binnen van een schietpartij. Het zou daarbij gaan om de Bosgouw, Kerkstraat en de nabijgelegen Schoolstraat in Almere Haven. Op deze locaties werden uiteindelijk geen noemenswaardigheden aangetroffen. Wel werd op de Steigerdreef een auto lange tijd staande gehouden.

Na het schietincident op het Leeuwardenplein werd een deel van het plein afgezet voor onderzoek. Een forensisch rechercheur is ter plaatse gekomen om de sporen op beeld vast te leggen en veilig te stellen. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *