Kort nieuws

Gedumpt vat in de Buitenvaart

Dinsdagmiddag werd door wandelaars een gedumpt vat aangetroffen bij de Jac. P. Thysseplaats in industriegebied de Buitenvaart. De hulpdiensten werden ingeschakeld om de vondst te onderzoeken. Al snel bleek er geen sprake te zijn van een gevaarlijke situatie.

Rond vijf uur werd door wandelaars een groot vat aangetroffen achter bosschages, langs een sloot bij de Jac. P. Thysseplaats. De dochter van het gezin zag het vat staan en waarschuwde haar ouders, die daarop de hulpdiensten inschakelden. Brandweer en politie kwamen ter plaatse om het vat te onderzoeken. Ook een medewerker van Staatsbosbeheer kwam naar de vindplaats, omdat het hun grondgebied betreft.

Na een kort onderzoek werd vastgesteld dat het vat geen direct gevaar vormde voor de omgeving. De brandweer is daarop vertrokken. Politie en Staatsbosbeheer bleven ter plaatse om te regelen dat het vat zou worden opgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *