Nieuws

Opnieuw brand in zendmast Almere Haven

In Almere Haven is maandagavond opnieuw brand uitgebroken in een zendmast. De brand is inmiddels onder controle. 

De brandweer is rond 21:35 uur uitgerukt voor een brand in een zendmast aan de Sluiskade in Almere Haven. Het vuur woedde in de mast maar was snel na aankomst van de brandweer onder controle.

Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een mast van het C2000 systeem, zo is te zien op C2000masten.nl. C2000 is het communicatiesysteem waarmee hulpdiensten onderling kunnen communiceren. Eerder vanavond was er ook al brand in een zendmast bij voetbalvereniging FC Almere.

De politie doet momenteel onderzoek op beide locaties. Dit gaat nog de gehele nacht duren.

13 gedachten over “Opnieuw brand in zendmast Almere Haven

 • Spontane branden.
  De trillingen, resonantie en pulsen werken als hout op hout, maar dan ‘inductie koken’

  Dus brandweer, installeer hitte sensoren.
  Nederland is apathisch tegen insluipend totalitarisme , dus de hoeveelheid/snelheid… duidt voor mij op zelfontbranding.

  Beantwoorden
  • Mijn hemel, spontaan, ja hoor, en dan een stuk of 10 in 3 dagen

  • Ik vindt het eerder op terrorisme lijken, jarenlang geen branden, en ineens heel veel, onwaarschijnlijk.

  • Wat een onzinverhaal over spontane branden. Vast zo’n zelfde kaliber als mensen die masten in brand zetten omdat ze denken dat 5g de oorzaak van Corona is. Domme domme domme mensen.

  • Dit wordt gedaan door mensen die niet echt slim zijn. Als je dit soort dingen doet met het risico dat er in een noodsituatie geen verbinding met hulpdiensten mogelijk is wordt het tijd een goede psychiater te raadplegen voor het te laat is. Of, je bent gewoon een onbenul, dat zou natuurlijk ook nog kunnen😡

 • H. J. Bijzitter

  Even een opmerking / aanvulling: er zijn geen speciale masten voor het C2000-systeem. deze zijn altijd gecombineerd met masten voor normale mobiele telefonie. Overigens werkt het C2000-systeem na al die jaren nog steeds niet naar behoren. Daarom zijn agenten regelmatig genoodzaakt om een normale mobiele telefoon te gebruiken…

  Beantwoorden
 • bezorgde burger

  Ik kijk er niet raar van op, sterker nog, ik juich het toe en hoop dat er nog veel in vlammen opgaan!
  Men is tijdens deze zogenaamde “lockdown” in heel Nederland bezig 5G antennes op te hangen waar half het land op tegen is, en waarom?
  – testen die zijn gedaan in Den Haag met 5G vielen de spreeuwen DOOD uit de boom en eenden begonnen zich raar te gedragen en staken steeds hun kop onder water.
  – 5G is 15.000 sterker dan 4G en gezondheidsrisico’s zijn er NOOIT gedaan
  – In Zwitserland waar die dingen al in werking zijn gezet, kregen mensen op grote schaal gezondheidsklachten.

  Op het staats-journaal probeert men het aan de man te brengen als “complotdenkers en populisme” en dat de branden komen omdat men denkt dat het met corona te maken heeft.
  Als de burgers ergens al jarenlang een rat voor ogen wordt gedraaid, dan is dat wel op het staats-journaal op NPO 1 en 2.
  Men wil in Europa een soort tweede China creëren waar iedereen straks in de gaten gehouden kan worden. Na de verplichte vaccinaties die snel zullen komen omdat men door krijgt dat de bevolking snel aan het wakker worden is, probeert men er nu alles snel doorheen te drukken en hard aan het werk een NWO (New World Order) op te richten. En onze Pinokkio is daar een LAKEI van!
  De vaccinaties van Bill Gates hebben tot nu toe overal meer schade aangericht dan goed gedaan.
  Mensen zullen op termijn ook worden gechipt om u de rest van uw leven in de gaten gehouden kan worden. Er gaan ook al verhalen rond dat uw DNA er zelfs mee gemanipuleerd kan worden. Met andere woorden, deze satanische club wil menselijk robots creëren en de bevolking met 6 miljard mensen reduceren!
  De enige vijanden van de mens zijn de regeringen die meestal bestaan uit globalistische clubs, vaccinaties, Chemtrails (u weet wel die mooie witte vliegtuigstrepen die steeds vaker over de bevolking worden uitgesproeid om u ziek te maken) en 5G!

  Beantwoorden
  • Johnny Bravo

   Aluhoedje op en gaan…….

   Er hangen in Nederland nog nergens 5G masten. Uit onderzoek is nog nergens gebleken dat 5G schadelijk is.
   Kun jij je bronnen misschien vermelden bij jou insinuaties?
   Er zijn tal van mediaplatforms voor complotgekkies waar er hele dubieuze zaken worden gepresenteerd zonder echte wetenschappelijke onderbouwing.

  • bezorgde burger

   @Johnny Bravo

   -Er hangen in Nederland nog nergens 5G masten?
   Nou.. misschien moet je maar een keer wakker worden uit je LINKSE droomwereld. Om je vast een idee te geven…
   1. * https://www.antennebureau.nl/antennes-en-techniek/5g-en-antennes
   2. * https://stralingsbewust.info/2019/10/25/5g-waar-staan-de-zendmasten-voor-test-uitzendingen/
   3. * https://www.ad.nl/den-haag/massale-spreeuwensterfte-leidt-tot-complottheorie-over-geheime-5g-testen~a5d16e22/?referrer=https://www.google.com/

   Maar het is bij veel mensen al bekend dat linkse idioten zoals JIJ altijd direct de waarheid onder stoelen en banken willen steken door ze direct “complotgekkies en doemdenkers” te noemen en alles te bagataliseren.
   Het hele internet staat er V O L mee wat men aan het doen is in de wereld. En uitgerekend J I J zou niet weten dat er in Nederland al overal 5G masten geïnstalleerd zijn en men er tijdens deze corona hoax nog VOLOP mee bezig is?
   Ben je nou echt zo DOM of ben je nog niet wakker uit je droomwereld?!
   Mafklapper!

  • bezorgde burger

   Ohh ja Johnny,
   Er is nog nergens uit gebleken dat 5G N I E T schadelijk is omdat men er geen onderzoek naar doet. Het tegendeel is eerder geloofwaardiger omdat in Zwitserland hele meutes mensen ziekteverschijnselen hebben na het aanzetten van deze 5G masten.
   Ga je er eerst eens in verdiepen voordat je iemand complotdenker noemt ..raar ventje!

  • bezorgde burger

   Voor 5G ontkenner en complotterrorist Johnny.

   https://www.transitieweb.nl/gezondheid/is-er-een-heimelijke-uitrol-van-5g-gaande-4/

   Lees ook even;

   Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (1)

   Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande (2)

   Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (3)

   Al een beetje overtuigd dat er dingen gebeuren waar de bevolking nog voor in slaap gesust moet blijven Johnny, of zijn dit allemaal spookverhalen, bangmakerij, ophitsing en complottheorieën van rechtse tokkies met een IQ van een stoeptegel?

  • helemaal mee eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *