Melding van gaslek bij scouting in Almere Buiten

Zaterdagochtend werd er melding gemaakt van een gaslek bij de scouting in Almere Buiten. De brandweer is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen.

Even na elf uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gaslek bij Scouting De Meridiaan aan het Maurice Garinpad. De brandweer kwam ter plaatse met een autospuit en het hulpverleningsvoertuig. Vanwege de mogelijke gevaarzetting werd de weg door de politie ruim afgezet.

Medewerkers van Liander kwamen ook ter plaatse, waarop de verdere afhandeling van het incident aan hen werd overgedragen. Na enige tijd werd de weg weer vrijgegeven en vertrokken de hulpdiensten. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *