Nieuws

Grote zoekactie Stichtse Brug naar mogelijk vermist persoon

Bij de Stichtse Brug ter hoogte van de Gooimeerdijk-Oost is dinsdagmiddag een grote zoekactie geweest naar een mogelijk vermist persoon.

Rond 13:40 uur kregen de hulpdiensten een melding dat er een manspersoon in het donker gekleed op de reling van de brug zat, aan de kant van Almere. Bij aankomst werd niemand meer aangetroffen. Omdat er rekening werd gehouden met de mogelijkheid dat de man in het water was gesprongen werd een grote zoekactie gestart.

Naast vele hulpverleners aan land werden ook een groot aantal reddingsboten ingezet. De brandweerduikers van Almere verleenden assistentie. Een SAR-helikopter heeft vanuit de lucht geholpen. Vanwege de duikactie werd ook het scheepvaartverkeer stilgelegd.

Bij gebrek aan resultaat is de zoekactie om 15:15 uur afgebroken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *