Getuigen van straatroof gezocht

Woensdagavond werd een man door vijf mannen beroofd op de Muziekdreef. De politie zoekt getuigen.

Onder bedreiging van een wapen werd een man woensdagavond rond 23.00 uur bedreigd op de Muziekdreef. De vijf gingen er met buit vandoor. De man schakelde de politie in, maar de straatrovers zijn nog niet gevonden.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten van deze straatroof. Was u woensdagavond rond 23:00 uur op (of in de buurt van) de Muziekdreef en heeft u iets gezien? Of heeft u andere informatie die kan helpen tot het vinden van de verdachten? Bel dan 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar 0800-7000 of ga naar de website https://www.meldmisdaadanoniem.nl

Wees alert!

De politie is alert op straatroven en doet onderzoek. Er zijn de afgelopen twee maanden dertien straatrovers aangehouden en de politie verwacht meer aanhoudingen. Ben je slachtoffer of getuige? Onthoud het signalement en vluchtrichting van de dader(s) en bel meteen 112. Als je telefoon is gestolen, probeer dan met hulp van een omstander te bellen. Een aantal slachtoffers geeft aan een voorgevoel te hebben gehad. Voel je je onveilig? Zorg dat je in de buurt blijft van andere mensen.

Een gedachte over “Getuigen van straatroof gezocht

 • 16 april 2020 om 18:08
  Permalink

  Geen signalement, of kunnen we uitgaan van het gebruikelijke?
  Cultuurverrijkers, donker getint, standaard wapen op zak, capuchon, korte lontjes, associaal gedrag, kopschoppers. zijn dat ze?

  En het slachtoffer ook het gebruikelijke?
  BLANK?

  En ga nu niet zeuren over racisme want daar wordt ik zo moe van.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *