Kort nieuws

Ongeval op Parkwijklaan

Zondagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Het ongeval vond plaats op de rotonde op de Parkwijklaan ter hoogte van het Helen Parkhurst. Er raakte niemand ernstig gewond.

Het ongeval vond om 15:55 uur plaats. Een ambulance en politie zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. De betrokkenen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

De auto heeft de scooter met de voorbumper geraakt, waardoor de scooter onderuit is gegaan. De schade aan beide voertuigen valt mee. Politie heeft beide slachtoffers ondersteund met het invullen van het aanrijdingsformulier.

 

 

Een gedachte over “Ongeval op Parkwijklaan

  • Ik snap niet dat er hier nog geen stoplichten geplaatst worden, iedere keer is het weer raak, moeten er eerst doden vallen,bij hoeveel gaat het kwartje pas vallen?
    Het is een schoolgebied, die kinderen kijken niet links of rechts maar gaan gewoon over, automobilisten daarentegen hebben altijd haast en letten gewoon niet op. Stoplichten zijn de oplossing, geen onoverzichtelijke rotonde die vol hoge planten staat dat je niet overziet wat er gaande is.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *