Kort nieuws

Man gewond na steekincident Busplein

De politie is een onderzoek gestart naar een steekincident waarbij een 22-jarige man gewond is geraakt.

De politie werd in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 augustus  omstreeks 04.45 uur gealarmeerd dat er een man bij een bushokje zat bij het Busplein die gewond was. Politieagenten zagen dat hij steekwonden had. Een traumahelikopter is hiervoor ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is later naar het ziekenhuis gebracht. Op camerabeelden is te zien dat meerdere personen bij dit incident betrokken zijn. Een van hen, een 29-jarige man uit Almere, is aangehouden.

Wat zijn aandeel is geweest en wat de aanleiding was,  wordt door de politie onderzocht. Ook zijn zij nog op zoek naar de andere betrokkene(n). Mensen die het incident hebben gezien wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

Naar: politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *