Kort nieuws

Gewonde bij aanrijding Polderdreef

Bij een aanrijding op de Polderdreef is woensdagmiddag een persoon gewond geraakt. Door de aanrijding ontstond er enige hinder voor het verkeer.

Twee personenauto’s, waarvan een met een aanhanger, botsten op elkaar op de kruising van de Polderdreef met de A. Boekenweg, bij het Oostvaarderscollege. Een inzittende van een van de auto’s werd door ambulancepersoneel nagekeken. Voor verdere controle werd de man vervolgens naar het Flevoziekenhuis gebracht.

De auto’s raakten zodanig beschadigd dat ze door bergers moesten worden afgevoerd. Het verkeer dat op de Polderdreef richting het centrum van Almere Buiten reed moest gedurende enige tijd omrijden via de Molenbuurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *