Nieuws

Overval op snackbar Almere

Op een snackbar in Waterwijk heeft woensdagavond een overval plaatsgevonden. De politie heeft een verdachte aangehouden. 

De overval vond rond 19.30 uur plaats bij een snackbar aan het Geinplein. De politie heeft via Burgernet een signalement van de overvaller verspreid. De politie zoekt een man, blank/getint zwarte kleding en bivakmuts. Hij is gevlucht op een zwarte Puch Zip scooter.

De politie meldt dat snel na de overval een man is aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen of hij betrokken is geweest bij de overval. Agenten van de Forensische Opsporing zijn ter plaatse om onderzoek te doen. 

De snackbar en een deel van de omgeving zijn afgezet. Of er iets buit is gemaakt en of iemand gewond is geraakt, is vooralsnog onduidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *