Nieuws

Grote zoekactie naar mogelijk neergestort vliegtuigje Gooimeer

Op het Gooimeer bij de Gooimeerdijk-Oost is zaterdagmiddag een grote zoekactie geweest naar een neergestort vliegtuigje. Een getuige die op de A27 reed meldde dat er mogelijk een ultralight in het water terecht was gekomen.

Hierop werd een grote zoekactie gestart. Naast vele hulpverleners aan land werden ook een groot aantal reddingsboten ingezet. Zowel een politiehelikopter als een traumahelikopter hebben vanuit de lucht geholpen bij de zoekactie. Verder werd ook het scheepvaartverkeer stilgelegd.

Later is er ook met sonar gezocht en zijn duikers van de brandweer te water gegaan om een locatie te onderzoeken waar mogelijk iets op de bodem lag. Toen niets werd aangetroffen werd de zoekactie na anderhalf uur afgebroken.

 

Een gedachte over “Grote zoekactie naar mogelijk neergestort vliegtuigje Gooimeer

  • Stuur de rekening van dit alles maar naar de melder…gewoon een leuke grap van hem/haar! niet te geloven dit

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *