Nieuws

Flat Laan der V.O.C. omsingeld na melding verdachte situatie

De politie heeft vrijdagavond een flat aan de Laan der V.O.C. omsingeld. De politie meldt dat het ging om een verdachte situatie.

Rond 18:00 uur vond in Almere Buiten een verdachte situatie plaats. Getuigen melden dat meerdere agenten op zoek waren in de omgeving van de Atlasdreef. Agenten met kogelwerende vesten stelden zich op bij de voor en achterkant van een flat aan de Laan der V.O.C. in de Oostvaardersbuurt.

Een woordvoerder van de politie meldt dat het ging om een melding van een verdachte situatie. Na onderzoek bleek het mee te vallen waarna de politie heeft afgeschaald. De woordvoerder kon geen mededelingen doen over wat de verdachte situatie inhield.

7 gedachten over “Flat Laan der V.O.C. omsingeld na melding verdachte situatie

  • Mirjamleeuwenkamp

   Tja dat weet je ook wel van te voren of het onzin of ernst is hé!

 • Hoe weet je dat het overdreven was? Hoe weet jij wat er gemeld werd? Ik ben trots dat er geen enkel risico wordt genomen en vindt het wel mooi geweest dat gezeur altijd over politie. Of ze doen te weinig of ze doen te veel. Maar oh wee als er echt iets heel naars aan de hand is en ze zouden dat niet onderkennen, dan is leiden in last. Dus beter te veel en geen risico nemen(politieagenten hebben ook familie hoor) dan te weinig.

  Beantwoorden
  • 14 agenten voor niks. tuuurlijk agenten altijd goed.
   maar om achteraf te horen dat t dus voor niks is geweest. wat hun eigen woorden zijn. is 14 man wel absurd.

   3 autos was dan ook genoeg geweest.
   mits er een foute valse melding is gemaakt over een wapen.

   al is er een buren ruzie met woorden komen er 10 man.

  • Dat dus!

  • Francisca

   Helemaal mee eens. Er zullen heus wel gegronde redenen voor zijn om op deze manier acte de présence te geven. Die bescherming geven zij aan de burger en doen zij niet voor de adrenaline kick!

 • Christien

  Ik ben blij dat de politie zo adequaat reageer. Gelukkig viel het achteraf mee, maar het kon ook anders aflopen en dan krijg je het gezeur dat er niet goed gehandeld wordt. Complimenten

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *