Nieuws

Onderzoek naar mogelijke schoten op Randstaddreef

Vrijdagavond rond 23:00 uur kwam er een melding bij de politie dat er harde knallen te horen waren in de Staatsliedenwijk.

Agenten kwamen met meerdere eenheden en in kogelwerende vesten ter plaatse op de Churchillweg. De politie stelde een onderzoek in en trof in de omgeving geen slachtoffers aan. Om uit te sluiten of er een schietpartij heeft plaatsgevonden, werd de Randstaddreef tussen de Landdrostdreef en de Churchillweg afgesloten. Agenten onderzochten in linie op de dreef en in de berm naar sporen op dit deel van de dreef.

Een woordvoerder van de politie kon alleen bevestigen dat er geen schietpartij met slachtoffers heeft plaatsgevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *