Nieuws

Twee gewonden bij steekpartij Cascadepark

Bij een steekpartij in het Cascadepark in Almere Poort zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee 18-jarige mannen gewond geraakt. Er is nog geen verdachte aangehouden. 

Op zondag 12 augustus werd rond 00.45 uur gemeld dat er een steekincident had plaatsgevonden op de Roald Amundsenstraat. Agenten troffen twee gewonde personen aan op het Dettifosspad die beiden aanspreekbaar waren. De slachtoffers, beiden 18 jaar oud en afkomstig uit Amsterdam en Almere, konden nog geen duidelijkheid geven over de toedracht rond het steekincident. Zij werden vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling aan hun verwondingen. Forensische Opsporing kwam ter plaatse en agenten deden een buurtonderzoek.

Oproep getuigen

De politie zet het onderzoek voort en is op zoek naar getuigen. Bent u getuige van dit steekincident of beschikt u op andere wijze over informatie ? Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *