Nieuws

Gewonde en aanhouding bij steekpartij Centrum

Zaterdagochtend heeft er een steekpartij plaatsgevonden in het centrum van Almere. Eén persoon raakte gewond.

Op zaterdag 11 augustus, rond 06.35 uur, kreeg de politie de melding van een vechtpartij op de Kassierstraat. Aanrijdende agenten kregen onderweg naar deze locatie de aanwijzing van getuigen dat een slachtoffer op de Wijsgeerbaan lag. De man, een 31-jarige inwoner van Almere, lag gewond op straat en was niet aanspreekbaar. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en medisch onderzocht. Daar bleek dat er sprake was van een hoofdwond.

Een deel van de Grote Markt ter hoogte van de Herbergsteeg is enige tijd afgesloten geweest vanwege forensisch onderzoek.

Verdachte gearresteerd

Uit het onderzoek bleek dat de verdachte was gevlucht in de richting van het station. Met inzet van cameratoezicht kon de gevluchte verdachte worden getraceerd op de Stationsstraat. Politiebikers spoedden zich naar deze locatie en hebben de verdachte, een 40-jarige Almeerder, aangehouden. Hij is ingesloten en zit nog vast. Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwonding behandeld en inmiddels weer thuis.

Een gedachte over “Gewonde en aanhouding bij steekpartij Centrum

  • En daarom OVERAL camera toezicht! Ook in woonwijken, criminelen zijn dan altijd te volgen om vervolgens op te kunnen pakken. Mensen die zeuren over hun privacy hebben iets te verbergen. Iemand die niets te verbergen heeft en zich veilig wil voelen wil graag overal camera toezicht. Dat zou pas de criminaliteitscijfers naar beneden halen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *