Kort nieuws

Auto’s botsen op kruising Hogering

Vrijdagmiddag om half vier heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Hogering. Er raakte niemand gewond.

Op de kruising van de Hogering met de Hollandsedreef kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Een derde auto werd hierbij ook geraakt. De politie en ambulance kwamen ter plaatse. Er zijn meerdere personen door de ambulance nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Het verkeer van de Hollandsedreef kon door de aanrijding enige tijd niet naar de A6 toe. Ook vanaf de Botterweg kon er niet naar Almere Centrum worden gereden.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een berger heeft de auto’s meegenomen.

Een gedachte over “Auto’s botsen op kruising Hogering

  • reed er langs maar zal wel weer een gevalletje rood licht zijn zoals gewoonlijk , net als de man die naast mij reed , bij het volgende verkeerslicht ging het licht op oranje en tijd zat om te stoppen maar nee hoor meneer had haast zeker ,dus rood en een fractie later gingen de andere rijden dus scheelde weer weinig , en waar stond ie bij het volgende verkeerslicht ( je raad het al ) voor me

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *