Persberichten

Getuigen gezocht van steekpartij Food Passage

Donderdagavond rond 18.20 uur werd een melding ontvangen van een steekpartij in de Foodpassage te Almere Centrum. Agenten gingen erheen en troffen een zwaargewonde 16-jarige jongen aan. De politie zoekt getuigen.

Voorafgaand aan de steekpartij vond een vechtpartij plaats, waarbij ongeveer tien personen waren betrokken. De politie heeft drie verdachten aangehouden: een 18-jarige man uit Eindhoven, een 17-jarige jongen uit Rotterdam en een 16-jarige jongen uit Almere. Een traumahelikopter werd ingezet, maar het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien van dit incident en heeft u meer informatie, maar nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de recherche in Almere via 0900-8844. Anoniem contact opnemen kan via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt zich ook melden via onderstaand tipformulier.

Slachtofferhulp

Bent u getuige geweest van het steekincident en heeft u de behoefte daar emotionele hulp bij te krijgen, dan kunt u contact zoeken met ‘Slachtofferhulp Nederland’ via 0900-0101.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *