Nieuws

Twee ongevallen in Stad

Woensdagmiddag hebben er twee ongevallen plaatsgevonden in Almere Stad. Bij het eerste ongeval waren twee auto’s betrokken. Bij het tweede ongeval een auto en een motorrijder. 

Het eerste ongeval vond kort na 12:00 uur plaats op de spoordreef ter hoogte van de W. Dreesweg. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te controleren. Niemand hoefde naar het ziekenhuis gebracht te worden.

Het tweede ongeval vond aan het eind van de middag rond 17:30 uur plaats. Op de Muziekdreef zag een, naar de Trompetweg afslaande auto, een tegemoetkomende motorrijder over het hoofd. Een harde klap was het gevolg. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de motorrijder te behandelen en naar het ziekenhuis te brengen.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft bij het tweede ongeval de situatie ter plaatse in kaart gebracht. Een berger is ter plaatse gekomen om zowel de auto als de motor af te voeren.

Een gedachte over “Twee ongevallen in Stad

  • Het zou wellicht een hoop schelen als de middenberm op de muziekdreef vaker gemaaid zou worden. Je ziet haast geen tegenliggers meer aankomen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *