Nieuws

Flink verkeersinfarct in Centrum na ongeval tussen auto en stadsbus

Zaterdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een stadsbus op de oversteekplaats van de busbaan bij de Krakeling in Centrum. Een flink verkeersinfarct was het gevolg.

Omstreeks 11:20 uur vond het ongeval plaats. Een auto botste tijdens het oversteken van de busbaan op een uit de tunnel komende bus. De hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. Als gevolg van het ongeval was de busbaan, alsmede de oversteekplaats voor auto’s in de richting van de Waddendreef niet toegankelijk.

Deze afsluitingen zorgde voor flinke files in het centrum. Het verkeer richting de Waddendreef werd vanaf de rotonde voor het Flevoziekenhuis terug geleid richting de Cinemadreef. Ook kon het verkeer vanuit de Flevostraat alleen richting de Cinemadreef. Het busverkeer heeft tevens enige tijd stil gelegen.

Om het verkeersinfarct zo snel mogelijk op te lossen zijn de bus en auto in de tunnel gezet, in afwachting van de berger. De auto is door een berger afgevoerd. De bus kon op eigen kracht naar de werkplaats.

Een gedachte over “Flink verkeersinfarct in Centrum na ongeval tussen auto en stadsbus

  • Hoe is het met de bestuurder van de auto? Alles goed hoop ik…..

    Voor allen veel sterkte gewenst.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *