Nieuws

Agent gewond bij vechtpartij in De Hoven

Zaterdagavond rond half tien is de politie met een groot aantal eenheden uitgerukt voor een melding aan de Middenhof in Almere Haven. Eén persoon is aangehouden.

Volgens de melding zou er een meisje tegen haar wil in gedwongen worden om in een auto te stappen. De politie is daarop met spoed ter plaatse gekomen. Volgens de woordvoerder van de politie ontstond er vervolgens een gevecht tussen de agenten en mensen die bij de situatie betrokken waren. Hierbij is van beide kanten geweld gebruikt. De politie gebruikte hierbij ook pepperspray om de situatie onder controle te krijgen. Omdat de situatie grimmig was, is er vanuit de regio extra assistentie gekomen. Uiteindelijk is één persoon aangehouden. Het meisje is ter plekke door het ambulance personeel onderzocht.

Een agent raakte gewond aan zijn hoofd en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie voert een buurtonderzoek uit om meer informatie te krijgen over het incident.

8 gedachten over “Agent gewond bij vechtpartij in De Hoven

 • En dan maar eentje opgepakt . Zie dat meer mensen politie aanvalt . Beetje vaag, maar dat is politie Almere die zijn niet zo op orde en veiligheid .wat een slappe vertoning weer .. van de dienders . Ze laten zich weer lekker slaan en schoppen uitschelden etc . goed bezig slappe hap

  Beantwoorden
 • oprotten met dat tuig ga lekker in de zandbak de boel veresteren

  Beantwoorden
 • Wat een slappe vertoning weer .ze laten zich weer slaan en uitschelden . Zoveel agenten en dan eentje oppakken . terwijl er meerdere zich tegen politie keert . Wat een slappe hap die dienders .een lachertje

  Beantwoorden
 • Loop niet altijd te kutzeiken op de politie man je weet half niet wat er gebeurt is en of er maar 1 is opgepakt dit is een media site geen politieverslag

  Beantwoorden
 • Volgende keer gewoon je wapen trekken als je klappen krijgt! Politie moet en mag van mijn meer geweld gebruik in dit soort situaties!!

  Beantwoorden
 • Goed gedaan! Politie maakt misbruik van geweld, wie harde klappen geeft kan ze harder ontvangen. Een paar maanden een celstraf en weer vrij als een vogel.

  Beantwoorden
 • Pietje Precies

  Doodstraf voor die gast met het zwarte shirt aub

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *