Persberichten

17-jarige zwartrijder valt agenten aan bij station Centrum

Donderdagavond werd een 17-jarige jongen aangehouden voor zwartrijden, bedreiging en geweld.

Op het busplein bij station Almere Centrum werd een vervoerscontrole gehouden door de toezichthouders van Keolis. De politie was hierbij ook aanwezig ter ondersteuning. Een 17-jarige jongen werd aangesproken en kon geen geldig vervoersbewijs tonen. Tijdens de staandehouding werkte de jongen niet mee, liep weg en paste vervolgens verbaal en fysiek geweld toe richting de agenten.

De jongen werd aangehouden en naar het politiebureau vervoerd. Ook tijdens het vervoer en in de cel bleef de jongen agressief. Er is aangifte tegen de jongen gedaan en de recherche neemt de zaak in onderzoek.

Archieffoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *