Kort nieuws

Schietincident op industrieterrein Veluwsekant

Zaterdagavond tegen middernacht heeft op industrieterrein Veluwsekant een schietincident plaatsgevonden. Een persoon is aangehouden. 

Een 36-jarige man uit Almere is vannacht aangehouden na een schietincident. De politie meldt dat het incident plaats heeft gevonden op industrieterrein Veluwsekant. Het 33-jarige slachtoffer, ook uit Almere, is gewond geraakt en is opgenomen in het ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak.

Een brug over de Isadora Duncanweg in Danswijk is vanwege het politieonderzoek lange tijd afgesloten geweest voor al het verkeer. Uiteindelijk zijn duikers van het arrestatieteam ter plaatse gekomen. Zij zijn te water gegaan om naar een voorwerp te zoeken. Er werd niets aangetroffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *