Nieuws

Motorrijder gewond bij aanrijding Havendreef

Op de Havendreef heeft donderdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een motor. De motorrijder is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 23:45 uur kwamen op de kruising van de Havendreef met de A6/Paralleldreef een motorrijder en een auto met elkaar in botsing. Agenten kwamen ter plaatse en zagen de motorrijder op de grond liggen. Hij was niet aanspreekbaar en leek zwaar letsel te hebben. De motorrijder, een 41-jarige man uit Purmerend is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. De hevig geschrokken bestuurder van de betrokken auto onderging een blaastest, maar er bleek geen alcohol in het spel te zijn.

Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen om medische ondersteuning te bieden. Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *