A6 dicht na meerdere ongevallen

Door twee ernstige ongevallen op de A6 richting Almere is de weg lange tijd afgesloten geweest. Zowel de hoofdrijbaan als de parallelbaan waren afgesloten. Verkeer kon alleen nog via de wisselbaan Almere bereiken.

Het eerste ongeval gebeurde rond 16:15 uur net na de Hollandsebrug. Hier ging een voertuig over de vangrail en liet een aanhanger op de rijbaan achter. Het voertuig is in de berm over de kop geslagen. Voor zover bekend is hier één persoon bij gewond geraakt. Het tweede ongeval vond plaats rond rond 17:00 uur op de hoofdrijbaan richting Almere. Hierbij raakten twee voertuigen betrokken. Het is onbekend of hier slachtoffers bij gevallen zijn. Daarnaast heeft er nog een derde ongeval plaatsgevonden, dit was een kop-staart aanrijding.

Voor beide ongevallen is de brandweer uitgerukt omdat er (mogelijk) sprake van beknelling was. Een traumaheli die voor het eerste ongeval werd opgeroepen werd geannuleerd. Verkeer uit de richting van de A1 moest rekening houden met een file van zeker 60->150 minuten. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.

Onderstaande foto’s zijn van Rijkswaterstaat

 

1 reactie op “A6 dicht na meerdere ongevallen

  • 17 mei 2018 om 22:11
    Permalink

    Beetje slecht geregeld dat er bij de afslag Naarden op de A1 niks word gemeld en bij sites ook niet beetje jammer en dat je eigenlijk Almere onmogelijk kon bereiken want via het naardenbos kon dus ook niet ze hadden dit echt wel beter kunnen afsluiten. En melden op de borden want het stond moer vast.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *