Nieuws

Opnieuw overval Bruna Parkwijk

Zaterdagmiddag rond 17.00 uur heeft opnieuw een overval plaatsgevonden bij de Bruna in Parkwijk. Bij de winkel staan meerdere agenten en de recherche doet onderzoek in de winkel. Ook is aan buurtbewoners gevraagd of zij iets gezien hebben.

Het deel voor de Bruna is met lint afgezet door de politie. De politie meld via Twitter dat het gaat om een overval. Via Burgernet werd eerder bekend dat het om een gewelddadige beroving ging. Het is de tweede keer in korte tijd dat de Bruna in Parkwijk is overvallen, 21 april was de winkel ook al in het nieuws vanwege een overval.

Via Burgernet is een oproep gedaan om uit te kijken naar twee negroïde mannen. De eerste man heeft tatoeages in zij nek, een zwart trainingspak met daarop de letter V op de rug. De tweede man heeft dreadlocks, een blauwe jas en sneakers. Ook dragen de heren een een Dirk van den Broek tas. De politie roept iedereen die de mannen ziet lopen op 112 te bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *