Persberichten

Getuigen gezocht van gevaarlijk rijgedrag witte Mercedes op A6

De politie onderzoekt een filmpje waarop te zien is dat een bestuurder gevaarlijk rijgedrag vertoont. Op de beelden is onder meer te zien dat de bestuurder met hoge snelheden de A6 bij Almere rijdt.

De bestuurder is inmiddels als verdachte gehoord. Het gaat om een 20-jarige Almeerder. In het filmpje rijdt hij in een witte Mercedes (klein model type GLA 45 AMG). Te zien is dat hij vanaf de A1 over de A6 rijdt richting Almere Poort en een pieksnelheid behaalt van meer dan 240 km/u. Naast dat dit meer dan 100 km/u boven de toegestane snelheid is, zorgt het ook voor gevaarlijke situaties voor andere weggebruikers.

Getuigen gezocht
Om precies vast te kunnen stellen wanneer dit rijgedrag heeft plaatsgevonden (vermoedelijk ergens in februari), zoekt de politie getuigen. In het bijzonder gaat het om de bestuurder van een oud model Subara Impreza. Op het filmpje is te zien hoe deze bestuurder vlak voor de splitsing met de afslag Almere Centrum/Muziekwijk ingehaald wordt door de Almeerder. Aan hem of haar wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Almere Poort via 0900-8844.

7 gedachten over “Getuigen gezocht van gevaarlijk rijgedrag witte Mercedes op A6

 • klein model gla 45 amg en 20 jaar , kijk eens wat die auto kost , kan ik (52) niet eens betalen .

  Auto en rijbewijs inleveren.

  komt vanuit Amsterdam zuid-oost ook wel eens een zwarte mercedes zelfde model ,denkt dat ie op het circuit zit, malloot

  Beantwoorden
  • Beetje jaloers Jannie?

 • Jeetje jannie ben je jaloers? Ik rij in hrb 4 auyo’s in de garage staan… misschien had je beter je best moeten doen op school?

  Beantwoorden
 • als ik dat voorbij zie rijden neem ik de eerst volgende afslag

  Beantwoorden
 • ik schaam me kapot als ik in me opel corsa rij en er komt zo een auto langs

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *