Nieuws

Brand in verzorgingstehuis Kiekendief

Zondagavond heeft er een brand gewoed in een woning in het verzorgingstehuis de Kiekendief aan het Kolkplein in het centrum. Er zijn geen gewonden gevallen.

Aanvankelijk werd de brandweer kort voor 20:45 uur opgeroepen voor een automatische brandmelding in de kiekendief. Eenmaal ter plaatse bleek er daadwerkelijk een brand te zijn in een woning op de tweede etage. De bemanning van de brandweerauto die als eerste ter plaatse was, heeft de bewoner uit de woning gehaald. De bemanning van de tweede brandweerauto heeft de brand vervolgens geblust. De andere woningen in het complex zijn niet ontruimd.

De bewoner is door de ambulancedienst nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De woning is vervolgens geventileerd. Door het kordate optreden van de brandweer en de BHV is de schade beperkt gebleven. Salvage is ter plaatse gekomen voor de verdere afhandeling.

Een gedachte over “Brand in verzorgingstehuis Kiekendief

  • Wim Lijbrink

    Leuk dat men familieleden van de inwoners in kennis heeft gesteld. Not!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *