Kort nieuws

Schade bij aanrijding op Evenaar

Op de Evenaar heeft zaterdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. 

Rond 21:00 uur vond op de kruising van de Evenaar met de Rio de Janeirostraat een aanrijding plaats tussen twee auto’s. De brandweer die was opgeroepen vanwege een mogelijke beknelling hoefde niet in actie te komen. Een van de auto’s raakte beschadigd aan de zijkant. Een andere auto had schade aan de voorzijde.

Meerdere personen zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Agenten hebben de kruising snel schoongeveegd waarna de weg weer kon worden vrijgegeven. Wat de exacte toedracht is geweest van het ongeval is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *