Kort nieuws

Veel overlast door flinke sneeuwval

Zondagmiddag trok er een flinke sneeuwbui over Almere met veel overlast als gevolg. Door de sneeuwval waren verschillende wegen lastig begaanbaar en vonden er kleine aanrijdingen plaats.

De sneeuw bleef zowel op de binnenwegen als op de snelwegen liggen. Met gladheid als gevolg. Volgens incidentmanagement hebben er op de A27 vier aanrijdingen plaatsgevonden en op de A6 hebben er zes aanrijdingen plaatsgevonden. Op de binnenwegen zijn ook verschillende glijpartijen en ongevalletjes gebeurd, hier zijn echter geen exacte aantallen van bekend. De fiets- en voetpaden waren eveneens slecht begaanbaar, er zijn bij ons echter geen valpartijen bekend.

Aan het eind van de middag is de brandweer ingezet vanwege een omgevallen boom langs de Havendreef. De boom, die waarschijnlijk door de sneeuw is bezweken belandde op de weg. De brandweer heeft de boom van de weg verwijderd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *