Persberichten

Tieners slachtoffer van straatroof

Twee jongens werden op de Meerveldstraat beroofd onder bedreiging van een mogelijk vuurwapen. De politie heeft een signalement van de verdachten en vraagt getuigen zich te melden.

In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 december, rond 00.30 uur, liepen twee vrienden over de Meerveldstraat in Almere Haven. Ze wilden de bus nemen bij bushalte De Wierden. Onderweg kwamen zij drie onbekende mannen tegen. De mannen achtervolgden de jongens en pakten plotseling één van hen vast. De slachtoffers moesten onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp hun telefoon afstaan. Hierna gingen de verdachten ervandoor in de richting van een parkeerplaats. Even later wisten de geschrokken jongens de politie te alarmeren.

Signalementen

Verdachte 1: Man, ongeveer 20 jaar, licht getint, slank postuur, bruine ogen, donkerbruin haar, grijze capuchontrui, mogelijk een glimmende bodywarmer.
Verdachte 2: Man, ongeveer 20 jaar, blanke huidskleur, blauw trainingspak, bivakmuts.
Verdachte 3: Man, ongeveer 20 jaar, blanke huidskleur, donkere kleding, zwarte bivakmuts, had op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich.

Heeft u iets gezien?

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest of meer informatie hebben over de verdachten, zich te melden bij de recherche in Almere via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 / www.meldmisdaadanoniem.nl.

Dit persbericht komt van politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *