Kort nieuws

Brandweer uitgerukt voor woningbrand en gaslucht

De hulpdiensten zijn donderdagmiddag uitgerukt voor een woningbrand en twee gasluchtmeldingen. 

De hulpdiensten werden even voor 14:00 gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Rentmeesterstraat. Ter plaatse bleek er een brandalarm af te gaan en was er een enorme brandlucht te ruiken. Een agent heeft een deur ingetrapt om te kijken wat er aan de hand was. Een woning bleek vol rook te staan.

De bewoner was vergeten een pan met kip van het fornuis te halen. De bewoner heeft de agenten beloofd om betere kip te komen brengen. Een half uur later konden de agenten genieten van lekkere kip op het politiebureau.

Melding gaslucht

Rond 14:25 uur werd de brandweer ingeschakeld voor een gaslucht bij een kinderdagverblijf aan de G.T. Rietveldstraat. Ook net beheerder Liander is ter plaatse geweest. De kinderen konden binnenblijven. Een klein uur later is de brandweer uitgerukt naar de Hofmark voor een gaslucht. Of er bij beide meldingen sprake was van een daadwerkelijk lek is niet bekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *