Nieuws

Arrestatieteam ingezet in de Stripheldenbuurt

Archieffoto

Het arrestatieteam is maandag ingezet in de Stripheldenbuurt. In een woning bevond zich mogelijk iemand met een vuurwapen. De politie heeft een aantal personen aangehouden.

Maandagmiddag kregen agenten een melding dat iemand mogelijk een vuurwapen zou hebben in een woning aan de Mickey Mousestraat. Vanwege de mogelijke aanwezigheid van een vuurwapen is het arrestatieteam ingezet. De politie heeft in de woning meerdere personen aangehouden, zo meldt de wijkagent op de website van De Stripheldenbuurt.

De recherche doet onderzoek wat er precies gebeurd is en wie erbij betrokken waren.

8 gedachten over “Arrestatieteam ingezet in de Stripheldenbuurt

 • Bewoner mickey mousestraat

  Ik vind t zeer kwalijk dat de voor mijn deur geparkeerde zwaarbewapende politie , mij zonder in te lichten gewoon mij en mn kleinzoon de hond lieten uitlaten.
  Voel mij hier niet echt veilig meer.

  Beantwoorden
  • Johnny de Boer

   Dan zal het wel veilig genoeg zijn geweest hè.
   Ouwe zeurkous.

 • Albert Joordens

  Als de politie voor eigen veiligheid 9 auto’s, een arrestatieteam en een hondengeleider inzet, heeft men op zijn minst twijfels over risico en gevaarzetting. Het lijkt me dan ook zeer ongepast om een buurvrouw een “ouwe zeurkous” te noemen.

  Beantwoorden
  • Henk jan Smit

   Jawel, als het nodig was had de politie de straat wel afgezet en iedereen gesommeerd binnen te blijven.
   Daarnaast, als je zo’n angsthaas bent, blijf dan onder je steen!

 • Als je dit ziet dan maak je toch dat je weg bent en ga je niet op je gemak een hond uitlaten! Dus wel een beetje zeurkous, de politie doet gewoon zijn werk en kan toch niet eerst met een ieder in overleg gaan!
  In dit geval zelf je conclusies trekken!

  Beantwoorden
 • wat zou de reactie geweest zijn als er daad werkelijk iets was gebeurd.
  zoiets van hadden ze niet in kunnen grijpen.
  wat een onbegrip voor deze actie.
  een kogel regen was duzzz gewenst geweest ???

  Beantwoorden
 • nou ik weet zeker dat ze der hond ging uitlaten om te kijken wat er precies aan de hand was dus als er iets met haar was gebeurd dan was het haar eigen schuld geweest moest ze maar niet nieuwsgierig doen

  Beantwoorden
 • Eh meneer De Boer, ik vraag me af of je in het dagelijks leven ook zo’n grote bek hebt of alleen hier waar je anoniem kan reageren op alles en iedereen. Ik heb nou al een paar reacties van je gelezen en je irriteert me mateloos eigenlijk. Keertje ergens afspreken?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *