Nieuws

Gewonde na ongeval tussen auto en bus

Maandag heeft er aan het einde van de ochtend een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een bus. Het ongeval vond plaats bij de oversteekplaats van de Kruidenweg. Een inzittende van de auto is gewond geraakt.

Omstreeks 11:40 uur ging het mis. Een auto, komend vanaf de Muziekdreef en een stadsbus, komend vanuit Noorderplassen, kwamen met elkaar in botsing bij de overgang van de Kruidenweg. Een ambulance en de politie zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. De inzittende van de auto is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Zowel de bus als de auto hebben flinke schade opgelopen. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto te bergen. De bus is naar de werkplaats gereden. Gedurende de hulpverlening is de busbaan tussen Kruidenwijk en Noorderplassen afgesloten geweest. De Kruidenweg was wel toegankelijk voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *