Nieuws

Auto rijdt Hoge Vaart in

In de nacht van zaterdag op zondag is een auto de Hoge Vaart ingereden. Twee personen zijn met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 02.25 uur (wintertijd) reed een auto over de Steurstraat richting de Von Draisweg. Door een onbekende oorzaak heeft de bestuurder van de auto de bocht in de weg niet zien aankomen. De auto is rechtdoor het water ingereden. De bestuurder en de andere inzittende zijn op het dak van de auto geklommen.

Met behulp van duikers van de brandweer zijn de twee personen met onderkoelingsverschijnselen overgedragen aan medewerkers van de ambulance. De auto is zondagochtend met hulp van de brandweer uit het water gehaald.

Een gedachte over “Auto rijdt Hoge Vaart in

  • Misschien heel voorbarig maar zou t kunnen dat er met mobieltje bezig is geweest

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *