Nieuws

Veel schade bij botsing op de Paralleldreef

Vrijdagochtend is een auto op een wegwerkersvoertuig gereden op de Paralleldreef. Door de klap ontstond er veel schade aan de achteropkomende auto, niemand raakte gewond.

Rond 07:30 uur botste de auto op het voertuig van de wegwerkers. Door de klap kwamen diverse spullen uit de aanhanger in de berm terecht. De bestuurder van de auto en één van de wegwerkers zijn door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen. De verwondingen bleken mee te vallen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De laagstaande zon heeft vermoedelijk de bestuurder van de auto verblind om tijdig het wegwerkersvoertuig te kunnen zien. De auto is door een berger afgesleept waarna de rijbaan weer geheel toegankelijk was voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *