Nieuws

Grote brand bedrijfsverzamelgebouw Bolderweg onder controle

In de nacht van zondag op maandag is er brand uitgebroken in een pand aan de Bolderweg op industrieterrein De Vaart. De brand is inmiddels onder controle. 

De brand in het bedrijfsverzamelgebouw werd rond 01:10 uur door een omstander ontdekt waarna de brandweer is gewaarschuwd. Bij aankomst van de hulpdiensten sloegen de vlammen uit het pand en is er direct opgeschaald.

De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gegaan om de brand te bestrijden. Brandweerlieden uit Lelystad en Urk zijn ter plaatse gekomen om te helpen bij het bestrijden van het vuur. Meerdere tankautospuiten, twee hoogwerkers en een groot watertransport zijn ingezet. Het watertransport pompte water uit De Vaart omdat er te weinig bluswater aanwezig was voor de hoogwerker.

Brand onder controle

Het sein brand meester is even na 04:00 uur gegeven. Wat de oorzaak is geweest van de brand is op dit moment nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *