Kort nieuws

Keukenbrand in woning Prokofjevstraat

Brandweerwagens uit Dronten en Naarden zijn in de nacht van zondag op maandag uitgerukt naar een woningbrand in Muziekwijk. Bij de brand raakte niemand gewond. 

Rond 04:30 uur brak in een woning aan de Prokofjevstraat brand uit in de keuken. Vanwege een grote brand op industrieterrein De Vaart was de Almeerse brandweer bezet. De brandweer uit Dronten die al aanwezig was op de kazerne in Almere Stad en de brandweer uit Naarden zijn onderweg gegaan om de brand in Muziekwijk te blussen.

De brandweer uit Dronten had de brand snel onder controle. De brandweerwagen uit ’t Gooi bleek niet nodig te zijn. Een vaatwasser was door onbekende oorzaak in brand gevlogen. De brandweerlieden hebben de vaatwasser met enige moeite uit de woning weten te krijgen. De brandweer heeft de woning geventileerd met een overdrukventilator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *