Kort nieuws

Kop-staart aanrijding op de Stedendreef

Een vrachtwagen en een personenauto zijn woensdagmiddag op de Stedendreef met elkaar in botsing gekomen. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

Rond 15:30 uur ging het voor de verkeerslichten met de Rotterdamweg mis, de vrachtwagen botste achterop de personenauto. Omdat er mogelijk sprake was van een bekneld persoon werd de brandweer opgeroepen.

Ter plaatse was er geen sprake van een beknelling en heeft het ambulancepersoneel één inzittende nagekeken op mogelijke verwondingen. Na controle bleek er niemand gewond te zijn. Het verkeer ondervond enige tijd hinder van één afgesloten rijstrook. Deze kon na 20 minuten alweer vrij worden gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *