Nieuws

Gewonde na woningbrand in Stedenwijk

Zaterdag op zondag nacht is er brand uitgebroken in een woning aan het ‘S-Gravenhagehof. De bewoner is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 02:40 uur werd de brandweer gealarmeerd voor de woningbrand. Bij aankomst bleek het een uitslaande brand te zijn die gepaard ging met flinke rookontwikkeling. De brand was snel onder controle.

Een bewoner kon zelfstandig de woning verlaten en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een hond die ten tijde van de brand in de woning aanwezig was is overleden. Medewerkers van de dierenambulance hebben de hond opgehaald.

De woning is gedeeltelijk uitgebrand, over de omvang van de schade is op dit moment nog niks bekend. Ook wordt de oorzaak van de brand nog onderzocht.


Een gedachte over “Gewonde na woningbrand in Stedenwijk

  • contra-expert

    Weinig,of beter gezegd; geen enkele van de slachtoffers van brand weten, waar ze recht op hebben. Er is domweg geen ervaring en geen theoretische kennis voorhanden.. Maar wie, wat? Wie weet eigenlijk wel de verantwoorde manier om uit de ellende te komen? Wie adviseert nou echt om van het probleem een oplossing te maken? Burgemeester, ambtenaren, brandweermensen, politie, assurantie adviseurs, experts, brandonderzoekers: ze lopen over van begrip. Maar geen van deze professionals drukt zo op de knoppen dat de er straks weer dezelfde zaken gekocht kan worden. Het financiƫle leed verminderd wordt.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *