Nieuws

Almeerse kinderen naar Artis voor KinderBeestFeest

Vrijdag vond het jaarlijkse KinderBeestFeest plaats in dierentuin Artis. Vanaf verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen in Flevoland en Noord-Holland werden kinderen alweer voor de achttiende keer met ‘speciaal vervoer’ naar de dierentuin gebracht.

Vanaf het Flevoziekenhuis vertrok vrijdagmiddag rond 16:45 uur een stoet met verschillende voertuigen zoals brandweerwagens, politieauto’s en ambulances. Zij vervoerden de kinderen onder begeleiding van zwaailichten en sirenes van en naar Amsterdam. Dit jaar werden er ongeveer 5000 chronisch zieke en gehandicapte kinderen en hun familie getrakteerd uit een uitstapje naar de dierentuin.

Kort na 22.00 kwam iedereen weer aan bij het Flevoziekenhuis. Klik hier voor de volledige versie van alle videobeelden.

 

3 gedachten over “Almeerse kinderen naar Artis voor KinderBeestFeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *