Nieuws

Aanrijding met brandweervoertuig bij ’t Oor

Bij ’t Oor zijn donderdagochtend een brandweervoertuig en een auto met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 07:45 uur wilde een automobilist vanaf de A6 de Oorweg oprijden. Bij het passeren van de kruising met de busbaan kwam de bestuurder van de auto door een onbekende oorzaak in botsing met een voertuig van Officier van Dienst brandweer. De bestuurder van de personenauto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zowel de personenauto als het brandweervoertuig raakten bij het ongeval beschadigd. Het brandweervoertuig was niet op weg naar een melding en reed niet met optische en geluidsignalen. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen weg te slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *