Nieuws

Twee arrestatieteams ingezet na schietpartij in de Werven

Vrijdagavond zijn er schoten gelost aan de Wittewerf in Almere Haven. Na de schietpartij hebben twee arrestatieteams een inval geval. Ten minste drie personen zijn aangehouden.

Het incident vond rond 21:00 uur plaats bij een woning langs het fietspad nabij de bushalte van de Werven. Direct na het incident kwam de politie met een groot aantal eenheden ter plaatse. Naast de eerste locatie werd even verderop op de Goedewerf eveneens een groot gebied afgezet. Daar kon al snel een persoon worden aangehouden. Een politiehelikopter heeft enige tijd boven Almere gevlogen ter assistentie aan de agenten op de grond. Een ambulance is later alsnog ter plaatse gekomen om een aantal personen te controleren.

Enige tijd later werd duidelijk dat op het Schilderhof in de Stad mogelijk een aantal verdachten zich zouden ophouden. Besloten werd om de hulp van twee arrestatieteams in te roepen. Uiteindelijk deden zij rond 23.00 uur op beide locaties tegelijkertijd een instap. Daarbij werden nog eens twee personen aangehouden.

De politie doet verder onderzoek naar de achtergronden van de schietpartij.

Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *