Kort nieuws

Politie onderzoekt brand in schuur Sirtakistraat

In Danswijk heeft in de nacht van donderdag op vrijdag brand gewoed in een schuur. 

Iets na 05:45 uur kwam bij de brandweer de melding binnen van een schuurbrand aan de Sirtakistraat. Bij aankomst van de hulpdiensten was er al sprake van een uitslaande brand. De brandweer van de Veluwsekant kon de brand snel blussen. Een deel van de schuur brandde uit. Het is niet bekend waardoor de brand is ontstaan.

Toen de brandweer klaar was is de steeg tot plaats delict verklaard en afgezet. Forensische Opsporing van de politie doet verder onderzoek naar de oorzaak en achtergronden van de brand. Een fles alcoholhoudende drank is mogelijk stille getuige geweest.

Een gedachte over “Politie onderzoekt brand in schuur Sirtakistraat

  • iets voor deze tijd ( enkele minuten) nog langsgefietst en niks aan de hand….kan raar lopen binnen minuten. heb ook geen jongeren gezien, maar ja ….in 1 minuut kan veel gebeuren.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *