Kort nieuws

Man gewond na steekincident bij station Oostvaarders

Bij station Almere Oostvaarders is zaterdagmiddag een man gestoken op straat. De politie heeft één verdachte aangehouden.

Rond 16:20 uur ontstond er een conflict tussen twee mannen bij station Oostvaarders. Een 18-jarige inwoner van Almere gebruikte een mes tijdens de ruzie en verwondde het slachtoffer, een 17-jarige inwoner van Almere  Het slachtoffer is vervolgens naar een woning aan de Siciliëstraat gelopen. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In eerste instantie werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze bleek later niet meer nodig te zijn en is afgemeld.

De verdachte die inmiddels was gevlucht, werd later aangehouden in zijn woning. Hij verzette zich hevig tegen de arrestatie waarbij de agenten geweld moesten gebruiken om hem te boeien. De verdachte is ingesloten. Het motief voor het langlopende conflict ligt in de relatiesfeer.

 

4 gedachten over “Man gewond na steekincident bij station Oostvaarders

  • Er zijn steeds meer gestoorde mensen in Almere! Mij is hetzelfde kort geleden gebeurd, zomaar uit het niets!

    Beantwoorden
    • Zomaar uit t niets? Bestaat niet…

    • Wat wil je nog doen met camerabeelden als de dader bekend is en al is ingesloten ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *