Nieuws

Drie doden na te water raken auto langs de A6

Maandagochtend is er een auto te water geraakt op de A6 richting Almere nabij het tankstation De Aalscholver. Drie personen zijn hierbij om het leven gekomen.

Rond 08.50 uur meldde een voorbijganger dat er mogelijk een auto in het water lag. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, met onder andere twee duikteams en een traumahelikopter. Al snel bleek dat hulp niet meer mocht baten. De inzittenden van de auto zijn door duikers van de brandweer uit het voertuig gehaald. De auto is later door de brandweer uit het water getakeld.

De snelweg tussen Lelystad en Almere is richting Almere enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer waardoor een lange file ontstond. Rond 11:15 uur kon het verkeer via één rijstrook passeren. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Een gedachte over “Drie doden na te water raken auto langs de A6

  • Ik reed daar rond 9:20 en toen liep er al politie rond (brug/weg). Het ongeluk moet daarvoor hebben plaatsgevonden. Er was toen nog geen brandweer of afzetting oid.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *